Om oss

Liwe Activewear är ett nystartat företag som grundades år 2020. Detta år har vart extremt tufft för otroligt många och vi kände att det behövdes en förändring. Då grundarna bakom företaget båda är mycket idrottsintresserade inspirerades vi till att starta ett klädföretag som gör mer än att bara sälja kläder. Vår vision är simpel. Vi vill skapa så bra träningskläder som möjligt samtidigt som vi bidrar till att skapa ett bättre samhälle. Vi vill helt enkelt göra skillnad!

 Med detta sagt så anser vi att det mest passande sättet för oss att hjälpa till är genom att stödja organisationer som kan ha en kraftig inverkan på samhället.

 Kvinnor har genom historien blivit diskriminerade och orättvist behandlade och även fast det är bättre idag så anser vi att det fortfarande finns en lång väg att gå. Denna väg är till ett jämställt samhälle där kön inte har någon påverkan på vare sig dina möjligheter, rättigheter eller skyldigheter. Vi har därför valt att samarbeta med organisationen Kvinna till Kvinna och donera 10% av vår vinst till deras arbete mot en mer jämställd värld. Genom att stödja Kvinna till Kvinnas arbete är du med och bidrar till att kvinnor i över 20 länder får en tryggare framtid. Du gör det möjligt för oss att förebygga våld mot kvinnor och se till att kvinnor som utsatts för våld får hjälp.

 Vi på Liwe vill se en förändring på hur och varför vi tränar. Vi tycker inte att målet ska vara att imponera på någon vän eller att passa in utan vi tror istället på att målet med träning är att må bra. Vi vill skapa en gemenskap där kvinnor stärker varandra genom träning och där man pushar varandra för att tillsammans leva ett hälsosamt liv. Vi tror att man genom träning kan sprida glädje och att detta är väsentligt för att leva ett bättre liv och må så bra som möjligt.

 

Tillsammans kan vi skapa förändring!